Tecnología para los negocios - 06/06/2024 – Marketing i la comunicació integral de negocis dels sectors agroalimentari, turístic i gastronòmic

06/06/2024 – Marketing i la comunicació integral de negocis dels sectors agroalimentari, turístic i gastronòmic

T’agradaria descobrir com el Kit Digital pot finançar l’adopció de noves tecnologies al teu negoci, permetent-te millorar els teus resultats empresarials i optimitzar la interacció amb els teus clients?

Sabies que aplicar el mètode Peppers a la teva empresa pot transformar la manera en què gestiones el màrqueting i la comunicació, augmentant l’eficàcia de les teves estratègies en els sectors agroalimentari, turístic i gastronòmic?

Introducció

La jornada prevista abordarà els aspectes clau del marketing i la comunicació en els sectors agroalimentari, turístic i gastronòmic, destacant les estratègies efectives per a una gestió integral i eficaç. Durant aquest esdeveniment, els participants tindran l’oportunitat d’aprofundir en mètodes estratègics i metòdics que poden aplicar-se directament a les seves empreses. A més, es tractarà la manera en què el Kit Digital pot contribuir a finançar aquesta transformació, facilitant l’adopció de noves tecnologies i millorant les capacitats de comunicació i interacció amb els clients. L’objectiu és proporcionar als assistents les eines necessàries per innovar i millorar la seva presència en el mercat, tot maximitzant el rendiment dels seus recursos comunicatius i de marketing.

Dirigit a 

Cooperatives agràries, Molins d’oli, Cellers, Carnisseries, Obradors, Elaboradors de producte artesà, Empreses de càtering, Agrobotigues, Foodtrucks, Pastisseries, Fàbriques alimentàries, Restaurants, Bars, Museus, Activitats de lleure, Allotjaments/ allotjaments rurals

Objectiu

En la jornada programada, s’abordarà com millorar la gestió del màrqueting i la comunicació en els sectors agroalimentari, turístic i gastronòmic. Es presentarà als participants el mètode Peppers per a una gestió integral eficaç. S’ensenyaran habilitats per desenvolupar Project Plans que optimitzin recursos i millorin els resultats empresarials, a més de tècniques per afinar estratègies de comunicació existents. També s’explorarà com el Kit Digital pot suportar financerament la implementació de noves tecnologies i estratègies, amb l’objectiu de potenciar la presència al mercat i la interacció amb els clients de manera efectiva i alineada amb els objectius empresarials.

Data i Duració

Dia: Dijous, 6 de juny de 2024

Horari: de 11.00h a 13.00h

Durada: 2 hores

Contingut

De 11:00 a 11:30:

De 11:30 a 12:00:

De 12:00 a 12:30:

De 12:30 a 13:00:

Ubicació

ONLINE

Ponent

Gemma Capell

La Mestressa

Formulari dE inscripció

 

Línea de logos OAP kit Digital